Je wordt automatisch doorgeschakeld naar de pagina op de nieuwe website Spelmagazijn.com. Mocht dat niet het geval zijn, klik dan op de onderstaande link.

Ga naar Spelmagazijn.com

Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Spelers > Sandra

Titel (5K) Spelers Informatie

Introductie

Mijn naam is Sandra en ik ben geboren op 26 december 1971.

Favoriete spellen

Mijn favoriete spellen zien er mooi uit, met een thema dat terugkomt tijdens het spelen. Verder hou ik ervan om veel verschillende spelletjes te spelen: een luchtig spel als tussendoortje vind ik heerlijk (denk aan Korsar, Take 5). Maar ook strategie-spellen mogen niet ontbreken bij een spelletjesdag/avond (bijvoorbeeld: Puerto Rico, Kolonisten van Catan).

Huidige favorieten

Bordspellen: Die FŁrsten von Florenz, Union Pacific, Warhamsterrally
Kaartspellen: Bang!, Magic the Gathering
Spel voor 2 personen: Sternenschiff Catan

Minst favoriete

Mijn minst favoriete spelletjes zijn blufspelletjes. Hierbij krijg ik vaak medelijden met de medespelers of ik zet me niet genoeg in voor mijn eigen doel. Opbieden met geld is ook niet mijn sterkste kant, tenzij het (zoals bij Elfengold) gewoon een klein onderdeel van het gehele spel is. En natuurlijk de oude vertrouwde geluksspelletjes zoals Monopoly en Ganzenbord.

Beste herinnering

Mijn favoriete spel was vroeger Barricade. Maar mijn mooiste spelherinnering is toch Land in Zicht. Dat was het eerste spel dat mijn vriend Enrico als kadootje voor ons kocht. Het bleek zo goed aan te slaan, dat we daarna Big City hebben gekocht en nu zijn we verwoede spellenspelers en -kopers.

Opmerkingen

Bij veel spellen zijn er spelregels voor beginners en gevorderden. Standaard neem ik de gevorderde regels. Het duurt wat langer om de spelregels door te lezen, maar over het algemeen is het spel leuker (ook als je het voor de eerste keer speelt).

En staat inmiddels een verslag van de vakantie van 2004 in Spelmagazijn. Ook van het bezoek aan Legoland in 2006 is er een fotoalbum gemaakt.

Spelbeschrijvingen in Spelmagazijn

Terug naar spelers overzicht
Naar boven / Naar menu

Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2006