Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Winkel > NeverNeverLand

Titel (5K) Winkel

Naam: NeverNeverLand
 

Adres: Oude Gracht 202, Utrecht

 

Telefoon: 030 233 22 93

Fax: 030 231 37 66

 

E-mail: info@bordspellen.com
 

Website: www.bordspellen.com

NeverNeverLand

Omschrijving: Zoals de naam doet vermoeden, is deze winkel een echte jongensdroom. Oorspronkelijk zijn Kees en Bart (de eigenaren van de winkel) begonnen met een juwelierszaak annex bordspellenwinkel. Dit laatste onderdeel was min of meer uit hobby, maar nam toch al de helft van de winkel in beslag. Intussen is het uitgegroeid tot een echte bordspellen speciaalzaak en hebben de juwelen het veld moeten ruimen. Je kunt hier niet alleen bekende spellentitels kopen, maar ook zijn er speciale spellen te vinden. De eigenaren kopen zelf spellen in (waarvoor ze o.a. naar Spiel in Essen gaan) en de meeste spellen kennen ze ook zelf. 

 

 

 

de winkel: leuk detail zijn de scrabblestenen op de gevel

 

NeverNeverLand is een spellenwinkel gelegen in hartje Utrecht. Vooral tijdens de Ducosim-zaterdagen gaan veel spelliefhebbers, die normaal niet in de buurt komen, er even langs. In eerste instantie waren er ook tafels in de winkel aanwezig waar je de spellen ook zelf aan kon spelen. Maar omdat de meeste mensen toch geen behoefte hadden aan een spelletje, zijn deze tafels ingeruimd voor nog meer kastruimte. Zo hebben ze op dit moment (eind 2004) een assortiment van 600 verschillende bordspellen en meer dan 300 roleplaying games.

 

 

de eigenaren: Kees de Kunder en Bart Wiegant en een overzicht van de winkel

 

Bijzonderheden: Verkoop vindt niet alleen plaats in de winkel, maar ook hun website is een goed medium. Daar kun je behalve spellen kopen en ook zelf spelrecensies toevoegen.

 

Terug naar winkeloverzicht

 

 Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2004

Met dank aan Sandra voor de tekst en de afbeeldingen