Spelmagazijn > Nederlands > Menu > FAQ's > Wij geven een spel uit en het staat nog niet in Spelmagazijn.

Titel (5K) FAQ

Wij geven een spel uit en het staat nog niet in Spelmagazijn.

Een heleboel spellen staan nog niet in Spelmagazijn. Het is voor mij ondoenlijk om alle spellen te plaatsen. Tevens is het voor mij onmogelijk om alle spellen aan te schaffen. Als je vindt dat het spel in Spelmagazijn thuishoort, dan kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen om me een recensie exemplaar toe te zenden. Dit recensie exemplaar zal, wanneer het spel echt op de markt verkrijgbaar is, in ieder geval een vermelding krijgen bij de Nieuwe aanwinsten.

Als het spel inderdaad thuishoort in Spelmagazijn, zal ik op termijn een spelbeschrijving ervan maken en deze bij de Spelbeschrijvingen plaatsen. Zodra ik het spel gespeeld heb, zal ik het van een waardering voorzien. De waardering zal ik zo eerlijk mogelijk proberen te geven, maar het zal altijd mijn mening zijn. Deze kan dus ook negatief uitvallen!

Het is voor mij ondoenlijk om een recensie exemplaar weer terug te sturen.

Links:

Mocht je jouw spel niet terug vinden in mijn Verzameling, stuur me dan gerust een e-mail. Het kan echter even duren voordat ik je kan helpen, want ik krijg vrij veel van deze verzoeken.
 

Naar FAQ's
Naar boven / Naar menu

Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2007

Met dank aan Sandra voor het bijwerken van deze pagina