Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Foto's en verslagen > Een Avondje Moord 20-09-2003

Titel (5K) Verslag

Een Avondje Moord, 20 september 2003

Op verzoek werd de Bloedige Bruiloftsdag weer tevoorschijn gehaald. Helaas werd niet het volledige deelnemersaantal gehaald, maar met zes was het ook goed te doen. Butler Ronald I verwelkomde de gasten. In de kapel stond een heerlijke bruidstaart klaar en het spel kon beginnen.

(17K) (16K) (13K)

Milly als Josje, Sandra als Mimi, Ronnie als Chantal

(9K) (10K) (15K)

Enrico als de kolonel, Vincent als de pater, Maarten als de journalist

De avond begon rustig. Iedereen moest nog erg wennen aan zijn rol en aan de familieconnecties. Maar langzaam werd alles duidelijk en naarmate de avond vorderde namen ook de intriges toe. Maar werd het ook duidelijker wie de dader was ?

(10K) (15K) (19K)

Kolonel Peter diep verzonken in zijn boekje, bruid Josje twijfelt over haar houding, de heerlijke bruidstaart

Toen was het moment daar dat iedereen zijn beschuldiging moest doen. De verdenkingen richtten zich op 3 mogelijke daders. Vincent en Maarten bleken het bij het rechte eind te hebben en wezen de juiste dader aan. Alleen de motivatie was niet geheel correct. Nadat iedereen was bijgekomen van de emotie werden snel andere kleren aangetrokken vanwege de erge hitte deze avond.

Er was nog voldoende tijd voor enkele korte andere spelletjes. Bang! was uitermate geschikt voor 7 spelers. Vincent was de sheriff en hij ging tweemaal een duel aan met Ronald I. Dat ging geheel verkeerd en hij werd gedood. En dat al in de tweede ronde. Maarten, Sandra en Ronald I streken zo eenvoudig de overwinning op. Renegade Enrico had zich niet eens in de strijd kunnen mengen.

Een revanche dan maar ? Dit keer was Sandra de sheriff. Zij hield het veel langer vol, maar Milly begon flink op haar te schieten. De twee deputy's Maarten en Ronald I konden met hun simpele pistooltjes niet uitrichten en moesten met lede ogen toezien hoe Sandra aan haar verwoningen stierf. Renegade Ronnie was ook erg teleurgesteld.

Tot slot van de avond nog een spelletje Formel Fun, met enkele extra auto's. Enrico had erg veel pech en was al na vier rondes met 2 auto's uitgevallen. Ook Ronald I was al zijn snel eerste auto kwijt, maar wist met zijn andere auto tot de finale te reiken. Maarten en Sandra leken de race te controleren, maar het was toch een finale tussen Sandra en Ronald I. Sandra was veel te sterk en won met overmacht. Eindstand: Sandra 25, Vincent 21, Maarten 21, Ronald I 16, Milly 11, Ronnie 10, Enrico 5.

Het was al laat in de nacht toen iedereen de terugreis aanvaarde. Butler Ronald I verzorgde de afwas...

Naar foto's en verslagen
Naar boven / Naar menu

Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2003