Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Foto's en verslagen > Première Piet Piraat en het zwaard van Zilvertand 07-12-2008

Titel (5K) Verslag

Première van de film Piet Piraat en het zwaard van Zilvertand, Amsterdam, 7 december 2008

Nisha en Corrie wachten geduldig bij de rode loper

Juniorreporters Milo (9) en Nisha (5) waren uitgenodigd voor de première van de film Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand. Op zondagmorgen stonden ze in het koude winterweer te wachten op de hoofdrolspelers die via de rode loper het Tuschinski theater in zouden komen. Er werd nog geprobeerd handtekeningen te verzamelen, maar de pen deed het niet. Dan maar met Peter Faber op de foto, dacht Nisha.

Nisha met kapitein Eksteroog (Peter Faber) op de foto

De cast poseert op de rode loper | Piet Piraat deelt handtekeningen uit | De zaal van het Tuschinski theater

Daarna snel naar binnen en voorzien van een Piet Piraat emmer popcorn naar de film kijken. Een alleraardigste kinderfilm, waar een gemene piraat 5 kinderen en hun hondje gevangen houdt op een eiland na een schipbreuk. Piet Piraat probeert een schat te vinden om in de piratenencyclopedie te komen en komt op hetzelfde eiland aan. Samen gaan ze op zoek naar de schat en binden de strijd aan met de gemene piraat.

Milo en Nisha aan de kinderchampagne

Enkele kinderen op het podium mogen vragen stellen aan de cast | Steven Stil schudt de minipiraten de hand | De kinderen uit de film verschijnen ook nog even op het podium

Voor Nisha was de film af en toe nog wat te eng, terwijl Milo hem af en toe wat te kinderachtig vond. Hij kon echter smakelijk lachen om de grapjes van Berend Brokkenpap. Na afloop nog een ijsje en een poster en de dag was weer geslaagd.

Nisha lijkt nog niet in de stemming

Piet Piraat

Naar foto's en verslagen
Naar boven / Naar menu

Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2008

Met dank aan The Publicity Company