Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Foto's en verslagen > Verjaardag Sandra en Enrico 08-12-2007

Titel (5K) Verslag

Verjaardag Sandra en Enrico, Beesd, 8 december 2007

Verjaardag Sandra en Enrio

Sandra en Enrico vierden hun verjaardag in het zaaltje in Beesd. Omdat het tegelijk viel met diverse andere spellenactiviteiten, was het wat rustiger dan verwacht. Seb, Leonie en Eline kwamen gelijk aan met Ronald I en Corrie. Sandra en Enrico waren zelf net begonnen aan een spelletje Entdecker. Na een heerlijke worteltjestaart gingen de anderen ook spelen. Ronald I had Mordred meegenomen en de anderen wilden het wel leren. Corrie had het al eens eerder gespeeld. Mordred hield flink huis in het land en het was voor de spelers dan ook een strijd om Mordred zo min mogelijk te helpen. Langzaam maar zeker kregen de spelers een beetje grip op het spel, maar ineens was het af. Tot de verrassing van bijna iedereen hadden de spelers evenveel posities op het bord als Mordred (23), waardoor er toch punten moesten worden geteld. Dat won Seb glansrijk. Eindstand: 1) Seb 20, 2) Corrie 13, 3) Ronald I 7, 4) Leonie 5.

aan diverse tafels worden spellen gespeeld

Seb en Leonie moesten weg naar een andere verjaardag, maar er was nog wel tijd voor een kort spelletje Ave Caesar. Ook die wist Seb te winnen. Eindstand: 1) Seb, 2) Leonie, 3) Corrie, 4) Ronald I.

Nu was het tijd om de cadeautjes uit te pakken. Ondertussen waren diverse andere gasten gearriveerd. Spellen, een skiboek en een draakje...

Ronald I reikt de cadeautjes uit

en dit is het draakje

Rob en Det wilden wel meedoen met Cuba. Ronald I kende het al. Na zijn uitleg duizelde het Corrie een beetje, maar ze deed goed haar best. Het spel ging erg gelijk op en als er iemand een achterstand had, dan werd deze snel weer ingelopen. Iedereen vond het lastig om de strategie goed te plannen. Het werd uiteindelijk een nek-aan-nek race tussen Ronald I en Rob. Rob bood in de laatste ronde erg veel geld om de verkiezing te winnen. Daarmee kon hij de winnaar bepalen. Hij had echter net te veel geld geboden, want nu eindigde hij gelijk met Ronald I. Beiden hadden geen geld meer over. Eindstand: 1) Rob 68 (0) en Ronald I 68 (0), 3) Corrie 62, 4) Det 60.

lachen! | Det en Rob bij Cuba

Nu moesten ook Ronald I en Corrie er vandoor. Zij hadden een etentje in Utrecht. Nog snel even omkleden voordat ze in de auto stapten. Het feestje van Sandra en Enrico ging nog even door...

Naar foto's en verslagen
Naar boven / Naar menu

Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2007