Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Foto's en verslagen > Bratz dag 08-08-2007

Titel (5K) Verslag

Bratz dag, Ede, 8 augustus 2007

Geschreven door: Shannon en Serena

Woensdag 8 augustus BRATZDAG in Cinemec EDE

Namens the Publicity company en MGA Entertainment waren wij, Shannon en Serena, als junior verslaggeefsters uitgenodigd bij de eerste supercoole Bratzdag.
Bij de Cinemec stond de supertruck van Nickelodeon, daar konden we even lekker spelen. Bij de ingang werden we nog ge´nterviewd voor Nickelodeon!
Toen gingen we naar binnen.

We kregen een Bratz tijdschrift mee en dat is hartstikke leuk om te lezen. Verder kon je je laten schminken en kon je kijken naar de allernieuwste bratzpoppen die binnenkort in de winkels komen.

Shannon en Serena, juniorverslaggevers van Spelmagazijn

Na wat eten en drinken konden we de zaal in.
De film begint..... de vier hartsvriendinnen Cloe, Jade, Sasha en Yasmin met een passion for fashion gaan naar de middelbare school en willen daar samen flink lol trappen. Maar dat loopt iets anders! Ieder gaat naar een ander clubje, zoals voetbal en cheerleaden, en ze hebben geen tijd meer voor elkaar...... Verder is de dochter van de directeur, Meredith, er ook op uit om de meiden uit elkaar te halen, want ze zijn veel te populair...
Uiteindelijk missen ze elkaar en gaan ze met z'n vieren laten zien, dat ook al zit je in een ander clubje, je toch samen Best friends forever kan zijn en alles kan overwinnen.
Er zaten hele grappige stukjes in de film, maar dat verklappen we niet!

nu worden ze zelf ge´nterviewd

Na de film kregen we een dvd mee, waar een paar mooie liedjes op staan uit de film en we kregen een Bratzpop Pampered Petz . Dat is een bratzpop met een hondje en veel accessoires. Kijk maar eens op www.bratz.com.
Buiten gekomen was er ook nog een optreden van Djumbo bij de supertruck.

Al met al een superbratzdag!

Ben je nieuwsgierig naar de film, kijk eens op www.bratzdefilm.nl
Het is de moeite waard!

Shannon en Serena

Links:

Naar foto's en verslagen
Naar boven / Naar menu

Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2007

Met dank aan Jenny voor het verslag en de foto's