Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Foto's en verslagen > Mega Gaming Day

Titel (5K) Verslag

Mega Gaming Day, Amersfoort, 21 november 1998

 

De Mega Gaming Day draait voornamelijk om miniaturen en alle spellen die daarmee te maken hebben. Diverse spellenverenigingen zorgen echter dat ook bordspellen niet ontbreken.

Locatie: Stadshal De Flint, Amersfoort. Spellen als Warhammer, GorkaMorka, Quest, Necromunda, Blood Bowl... Verder infostands van Ducosim, Sameo, Muprhy's Heroes, Games Workshop. De Orange Orc Award is een miniaturen schilderwedstrijd. Het geheel was opgezet in een ruime hal, waar de akoestiek het geroezemoes behoorlijk versterkte. Grote tafels vol indrukwekkende battles. Een aantal tafels met Blood Bowl.

In een hoekje van de gang was er wat plaats voor bordspellen. Ducosim, 999 games, The Joker en het Duivelsei waren er met diverse spellen. Ik viel halverwege in bij een spelletje Samurai, dat ik gemakkelijk wist te winnen, ondanks een eindsprint van Erwin Broens. Daarna speelde ik Lords of Creation, een spel dat me beter beviel dan ik had verwacht. Het speelt lekker vlot en heeft voldoende interactie en keuzemogelijkheden, hoewel de dobbelsteen een behoorlijke invloed heeft. Ook dit spel wist ik te winnen, maar dat kwam meer omdat de overige spelers Erno de overwinning niet gunden. Al met al viel me deze 'mega' gaming day toch wat tegen. Veronica heeft er nog wel televisie-opnames van gemaakt en die zijn volgens Erwin Broens op zaterdagavond 28 november bij de brutale meiden te zien.

 

Naar foto's en verslagen
Naar boven / Naar menu

 

Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2006

Met dank aan Sandra voor het bijwerken van de pagina