Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Foto's en verslagen > 19-09-2004

Titel (5K) Verslag

Verjaardag Lody, Sassenheim, 19 september 2004

Een dag na de spellendag in Amersfoort, maar toch kwam ook hier weer iedereen opdagen. Niet iedereen was er even vroeg, maar langzaam maar zeker stroomde het toch vol. Er werd begonnen met wat eenvoudige kaartspelletjes, in afwachting van de andere spelers. Ronald I wilde net met Lody, Koen en Bart beginnen met Bang!, toen ook Sandra en Enrico binnenkwamen. Sandra schoof meteen aan. Koen begon als de sheriff en had er moeite mee om zijn deputy te vinden. Het spel duurde niet al te lang, want de sheriff legde al snel het loodje. Bart en Sandra waren de outlaws en die wonnen het spel, met dank aan renegade Lody, die het nog niet helemaal door had. Deputy Ronald I had de sheriff maar weinig hulp kunnen bieden.

Patrick, Sarah, Remco en Sacha

Een revanche dus maar. Bart hield het voor gezien. Hij ging naar de XBox. Nu was Lody de sheriff en hij moest het zonder deputy stellen. Dat was geen probleem voor hem. Hij schakelde achtereenvolgens outlaw Sandra, outlaw Ronald I en renegade Koen uit. Een eitje.

cadeautjes voor de jarige Lody

Ronald I ging op zoek naar een andere tafel. Jeroen wilde wel Goa leren en Seb en Leonie wilden het ook wel graag spelen. Ronald I verzorgde de uitleg, waarna het spel kon beginnen. Jeroen vond het nog lastig om te zien, hoe je het spel nu goed kon spelen. Leonie had daar geen moeite mee, want ze ging erg goed. Ronald I bleef maar klagen dat het niet lekker liep. Dat was dit keer wel terecht. Het leek erop dat Leonie gemakkelijk naar de overwinning zou gaan, maar Seb kwam ineens goed opzetten. En met een goede eindsprint pikte hij de overwinning voor haar neus weg. Eindstand (blokjes, kolonie, bonus, kaartjes): Seb (27+7+0+0=) 34, Leonie (25+4+0+2=) 31, Jeroen (21+6+0+2=) 29, Ronald I (15+8+3+2=) 28.

   

iedereen geniet van het eten

Nu was het tijd voor Halo op de XBox. Bart, Koen, Jeroen, Ronald, Willem en Rutger waren allemaal liefhebbers. Bart en Koen waren echter veel te bedreven, dus maakten de anderen niet veel kans. Er werd gespeeld totaan het eten en ook nog daarna. Voor het eten was er een uitgebreide broodmaaltijd, met veel soort vlees en salades. Iedereen liet het zich goed smaken. Na het XBoxen was er niet veel van de avond meer over. De meeste gasten waren inmiddels al vertrokken, maar er was nog wel tijd voor een potje Bang! Voor Bianca en Josť was het de eerste keer, dus werd het spel beknopt uitgelegd. Sandra was de sheriff, maar zij liet het werk door haar deputies opknappen. Outlaw Bianca werd al snel uitgeschakeld. Ze had niet veel kunnen uitrichten. Josť zat eerst in de gevangenis en ook zij lag er daarna snel uit. Zo kreeg ze geen goed beeld van het spel. Renegade Patrick was het volgende slachtoffer. Nu was alleen outlaw Bart nog over. Hij wist nog wel deputy Koen uit te schakelen, maar deputy Ronald I was hem toch teveel. Sheriff Sandra kon tevreden toezien hoe haar deputies het voor haar hadden opgeknapt.

De verjaardag was helaas weer voorbij.

Naar foto's en verslagen
Naar boven / Naar menu

Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2004