Je wordt automatisch doorgeschakeld naar de pagina op de nieuwe website Spelmagazijn.com. Mocht dat niet het geval zijn, klik dan op de onderstaande link.

Ga naar Spelmagazijn.com

Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Uitgevers > Identity Games

   Uitgever

Naam: Identity Games International BV
 

Adres: Heemraadssingel 180, 3021 DL  Rotterdam (nieuw vanaf 09-11-2007)
 

Telefoon: 010 201 45 55

Fax: 010 214 12 06
 

E-mail: info@identitygames.nl
 

Website: http://www.identitygames.nl

Identity Games

 

Omschrijving: Identity Games staat voor het bedenken, ontwerpen, maken en verkopen van bordspellen. Dit gebeurt in opdracht van derden (op maat gemaakt voor een bedrijf, organisatie of de overheid) of in opdracht van een winkel: de verkoop van spellen aan de consument. Bij Identity Games en het daarbij behorende Identity Design werken in totaal 25 mensen. Hun missie luidt: Ieder z’n eigen spel! Zij stellen hoge eisen aan een bordspel en dat zie je in de kwaliteit van hun producten terug. Internationaal werken ze samen met Winning Moves®, Hasbro® en Jumbo® onder andere aan diverse Monopoly® edities.

Over de website: De website van Identity Games is in 2006 vernieuwd. Hij is er niet echt duidelijker op geworden en je moet af en toe even zoeken waar je iets kunt vinden. Ook is de overzichtspagina voor het downloaden van spelregels verdwenen. Toch is de website wel een bezoekje waard.

 

 

het gebouw waar Identity Games gehuisvest is 


Bijzonderheden: In 2003 is het spel Clans tweede geworden bij de verkiezing van de Nederlandse Spellenprijs. In 2002 wist Cartagena deze prijs te winnen. In 2004 maakte Identity Games met Da Vinci Code kans om Speelgoed van het jaar te worden in de categorie 12 jaar en ouder. In 2006 heeft Wild Life DVD Bordspel de titel gewonnen in de categorie 8 tot 12 jaar. In 2007 heeft Live Quiz de titel gewonnen in de categorie 12+.

 Spelbeschrijvingen: De onderstaande spelbeschrijvingen van Identity Games zijn in Spelmagazijn te vinden. Uiteraard zijn er nog veel meer spellen door Identity Games uitgegeven.

Terug naar uitgeveroverzicht

 

by Ronald Hoekstra - 2011

De hierboven vermelde tekst is mede gebaseerd op informatie van de website van Identity Games.
Met dank aan Sandra voor het bijwerken van deze pagina.