Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Evenementen > De Uitdaging > De Uitdaging 12 > Correspondentie vooraf

Titel (5K) Evenement

Datum: 5 september 2009
Locatie:
Organisatie: Sacha en Patrick

De Uitdaging 12

Correspondentie vooraf

23 juli 2009 is de tweede e-mail verzonden.

Hallo allemaal !!!

Van jullie hebben we nog (helaas) geen reactie gehad of jullie wel/niet meedoen met de Uitdaging 2009 ! (Van een enkeling wel maar die hebben aangegeven dat die het nog niet zeker wisten dus sturen we jullie ook nog een herinnering) Dat geeft op zich ook niets en je hoeft er zeker ook niet op te reageren ;-) Maar we wilden jullie nog wel een laatste reminder sturen voordat het spektakel gaat beginnen op 5 september !

Inmiddels zijn alle opdrachten gemaakt en alle vragen zijn klaar... 100 stuks in een MP3-bestand, dus je weet wat je te doen staat ! Maar naast de vragen en of opdrachten op de MP3 krijg je natuurlijk ook nog via andere wegen vragen en opdrachten..... Lukt het jullie om binnen 10 uur tijd zoveel mogelijk punten te verzamelen ? Het beste team gaat er met de wisselbeker vandoor EN mag het spektakel volgend jaar organiseren (wat ontzettend leuk is om te doen kan ik je vertellen)

Nog een keer de "eisen" om mee te doen : veel gezelligheid, stressbestendig zijn, brains en balls, en een handige harrie. Zo dien je er twee te hebben want je het doet het saampjes ! Trek alle registers open en gebruik je hersens voor onze opdrachten en vragen, al dan niet op een slimme manier..... ;-)

Wil je nog steeds mee doen ? Dat kan nog ! Er zijn nog 7 plaatsen vrij, dus inschrijven kan nog steeds. En wie wil dat nou niet ? Voor je het weet ben je te laat en baal je ervan dat je een leuke sportieve dag gemist hebt !

Mocht je nog meer willen weten, schroom niet en kruip op je toetsenbord !

Veel groetjes van Sacha en Patrick (ookwel dit jaar DE organisatie ;-))


24 juni 2009 is de eerste e-mail verzonden.

Ja hoor, hij komt er weer aan: de Uitdaging!

Dit jaar zal het spektakel plaatsvinden op 5 september. Zoals inmiddels traditie is geworden, heb je weer 10 uur de tijd om 100 opdrachten te volbrengen. Voor degenen die de uitdaging nog niet kennen: in teams van 2 personen probeer je de door ons verstrekte opdrachten zo goed mogelijk te volbrengen. Het gaat natuurlijk niet alleen om weet-vraagjes, je moet ook spullen verzamelen, foto's maken en herkennen, en natuurlijk moet je zorgen dat je de tijd in de gaten houdt! Niet alleen mentaal een uitdaging maar zeker ook fysiek! Kijk voor een indruk van de vorige edities op http://www.spelmagazijn.nl/nl/activ19.html

Aan de nieuwe opdrachten wordt hard gewerkt, nu willen we weten wie denkt dat hij het aankan!
Wil je meedoen? Schrijf je in! Je kunt je alleen inschrijven met een team van 2 personen. Stuur ons een mailtje met de namen van de teamleden en het mobiele telefoonnummer van beide teamleden. Als we van een van beide teamleden nog geen mailadres hebben, meld dat dan ook even.
Het inschrijfgeld van 7,50 per team kun je overmaken op rekening 355709104 (tnv Sacha Husken, Utrecht). Vermeld daarbij Uitdaging 2009 en de namen van de teamleden. Je inschrijving is pas definitief als we je inschrijfgeld hebben ontvangen en we de namen van beide teamleden hebben doorgekregen. Er kunnen maximaal 16 teams meedoen, dus schrijf je snel in!

Durf jij de Uitdaging aan?

Patrick Draad en Sacha Husken


De Uitdaging 2009


 

Andere Uitdagingen in Spelmagazijn:

Terug naar De Uitdaging

Naar boven / Naar menu

 

 Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2009