Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Evenementen > Spellenspektakel > Spellenspektakel 2008

Titel (5K) Evenement

Datum: 14 tot en met 16 november 2008
Locatie: IJsselhallen, Zwolle

Spellenspektakel 2008

 

Algemeen

De beurs is op 14  november geopend van 12.00u tot 18.00u en op 15 en 16 november van 10.00u tot 18.00u.

Een dagkaart kost:

Een kaart voor de hele beurs kost:

Preview

De 17e editie van het Spellenspektakel is ingedeeld in de 5 hoofdthema´s Bordspellen, Familygames, Fantasygames, Braingames en Interactieve Spellen. Al deze thema’s bij elkaar zorgen voor een uitgebreide dag uit voor het hele gezin en alle spelliefhebbers. Alles kan natuurlijk worden uitgeprobeerd en bij alle spellen staan speldemonstrateurs voor je klaar om je te helpen.

Dit jaar zal voor het eerst tegelijk met het Spellenspektakel het Miniatuur- en Modelbouwspektakel plaats vinden. Op 15 en 16 november kunnen bezoekers met een toegangsbewijs beide beurzen bezoeken. Op het Miniatuur- en Modelbouwspektakel staan verzamelingen van verschillende schaalmodellen, worden er levensechte situaties nagebootst met de miniaturen en kan de bezoeker zich optimaal oriënteren op het gebied van miniaturen en modelbouw. Een mooie aanvulling dus op de spellenbeurs.

Inmiddels is er ook al een flinke lijst van exposanten voor het Spellenspektakel bekend gemaakt. De volgende uitgevers en distributeurs zullen in ieder geval aanwezig zijn: 999 Games, Balance Games, Birdy Games, Boosterbox, CCS Games, DGT Projects, Emma Games, Family Games, Giant Graphics, Goliath, Hasbro, Hodin, Identity Games, Phalanx Games, PS-Games, QWG, Ravensburger, Smart Games, Slimme Spelletjes,  Swinxs, The Game Master, University Games, Vendetta en Zonnespel. Daarnaast zijn er ook weer diverse spellenverenigingen en verkooppunten aanwezig.

Naast de bekende namen zijn er ook enkele nieuwe uitgevers en het is ook verheugend om te horen dat PS Games en Hodin weer terug komen met een eigen stand. Diverse andere uitgevers hebben al aangegeven een grotere stand te hebben dan vorig jaar. Dat klinkt dus veelbelovend.

Voor uitgebreidere informatie over de speldemonstraties van de diverse uitgevers kun je een kijkje nemen op de website van het Spellenspektakel.


 

Andere jaren van Het Spellenspektakel in Spelmagazijn:

Naar overzicht van Spellenspektakel

 

 Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2008