Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Spelbeschrijvingen > Top Secret

Titel (5K) Spelbeschrijvingen

MenuUpdateEmailInfo

preview

Titel: Top Secret
Ontwerp:
 
Producent:
Hasbro
Aantal spelers: 2 tot 5

Top Secret

Spelmateriaal:

(32K)

Persbericht

Breng de geheime missie tot een goed einde

In het spel Top Secret ben je een echte geheim agent. Je land wordt bedreigd door een dictator die beschikt over vijf hightech straaljagers. Je missie is binnen te dringen in zijn zwaar bewaakte luchtmachtbasis en als eerste één van zijn gevechtsjagers te stelen.

Top Secret lijkt qua opzet veel op het spel Cluedo. Het speelbord is verdeeld in verschillende kamers die je binnen moet zien te komen. Om je missie tot een succes te brengen moet je alarmen zien uit te schakelen, boobytraps ontwijken en bewakers misleiden. Het belangrijkste is dat je vier kaarten van één soort straaljager verzamelt waardoor je hem kan stelen. Hierop staan de vluchtplanner, het hangarnummer, de speciale vlieghelm en de clearance code. Deze kaarten haal je op in de kamers en door ze te downloaden op je speciale geheim agent laptop stel je ze veilig. Zo kan je bijvoorbeeld informatie stelen van één van je medespelers, de computer kraken of word je opgesloten in de beveiligingskamer. Als je alle nodige informatie hebt verzameld, meot je niet vergeten een toegangspasje op te halen bij de receptie. Daarmee kom je de luchtmachtbasis binnen en vlieg jij als eerste weg.

Voor Top Secret geldt: hoe meer spelers, hoe spannender. Dit komt omdat je dan sneller alarmen uit kunt schakelen en het elkaar moeilijker kan maken. Ben je hier tegen bestand en ben je er klaar voor je land van de dictator te redden ? Ga dan op geheime missie met Top Secret.

Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2001