Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Spelbeschrijvingen > Kannibalen!

Titel (5K) Spelbeschrijvingen

MenuUpdateEmailInfo

preview

Titel: Kannibalen!
Ontwerp:
 
Producent:
Hasbro
Aantal spelers: 2

Kannibalen!

Spelmateriaal:

(28K)

Persbericht

Het spel waarbij je eet of gegeten wordt !

In dit gruwelijke spel nemen de Bottenlikers het op tegen de Bloedproevers. Deze twee kannibalenstammen houden wel van vers mensenvlees ! Ga de strijd aan, maar pas op dat je niet zelf het hoofdgerecht wordt.

Het doel van dit spel is zoveel mogelijk vijandelijke kannibalen in de tang te nemen en op te eten. Het spel wordt gespeeld in het bos waar de vraatzuchtige kannibalen zich schuil houden. Gooi met de drie dobbelstenen en geef n van je kannibalen een veilig plekje op het spelbord. Als je een kannibaal in de rivier mag zetten, weet je zeker dat hij niet op het menu van je tegenstander komt te staan.

Staat je kannibaal echter ergens in het bos, dan moet je uitkijken... De andere stam kan jouw kannibalen dan in de tang nemen en als avondeten gebruiken ! Als jij een vijandelijk kannibaal eenmaal in de tang hebt, dan weet je dat je aan tafel kunt ! Hoe meer kannibalen je klemzet, hoe meer je te eten krijgt. Kun jij je honger stillen of vind je de hond in de pot ? Als jouw 12 kannibalen veilig op het speelbord staan voordat je tegenstander dat voor elkaar heeft, dan ben jij de grote winnaar !

Kannibalen, het nieuwe strategiespel voor z'n tween.

Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2001