Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Evenementen > Snowgame > Snowgame 2009

Titel (5K)Evenement

Datum: 13 tot en met 22 maart 2009
Locatie:
Le Lavassaix (Frankrijk)

Snowgame 2009

Hallo spellenliefhebber!

Heb jij in de winter ook zin om gezellig spelletjes te gaan spelen bij een knapperend haardvuur terwijl de sneeuw buiten naar beneden dwarrelt? Je bent dan zeker niet de enige. Het is alleen zo jammer dat dit bij ons in Nederland nog maar zo weinig voorkomt. Daarom gaan we komende winter alweer voor de vijfde keer de sneeuw opzoeken!

Van 13 tot en met 22 maart 2009 kunnen 28 spellenliefhebbers mee naar de Franse Alpen waar we een prachtig chalet gehuurd hebben dat van alle gemakken voorzien is. Zelfs een sauna en relaxruimte is aanwezig.

Overdag kun je gezellig gaan wandelen in de prachtige omgeving, winkelen in een van de nabijgelegen plaatsen, skiŽn in een immens skigebied (we zitten 100 meter van de piste), gewoon lekker luieren of spelletjes spelen en genieten van je vakantie. En 's avonds? Je raadt het al: dan komen natuurlijk de spellen op tafel!

Spreekt dit je aan, dan kun je mee met dit fantastische sneeuw- en spellenfestijn. Voor Ä 540 (inclusief accommodatie, busreis, skipas, eindschoonmaak en toeristenbelasting) ga jij ook mee met Snowgame naar Les Trois Valleťs. Wil je helemaal niet gaan skiŽn of ga je liever met eigen vervoer, dan is dat natuurlijk ook te regelen en betaal je een stuk minder.

Wil je meer weten, stuur dan even een mailtje naar Enrico.

 

Snowgame 2009 is inmiddels voorbij. Enrico heeft een aardig verslagje met foto's geplaatst op het forum van de ski-startpagina.

 

Andere Snowgame-jaren in Spelmagazijn:

Terug naar Snowgame
Naar boven / Naar menu

 

 Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2009

Met dank aan Enrico voor het bijwerken van de pagina