Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Schatgraven > Ton Nennie

Titel (5K) Schatgraven

Naam: Ton Nennie
 

E-mail: [email protected]
 

Website: http://home.hccnet.nl/a.j.nennie/

Ton Nennie

Omschrijving: Ton Nennie heeft jaren geleden het boek Het Zevende Labyrinth geschreven. Het verhaal zat vol met puzzels en aanwijzingen over de vindplaats van een begraven schat. Inmiddels is de schrijver ook met een ander boek soortgelijk boek bezig. Via internet zijn al regelmatig kleine aanwijzingen gegeven, maar op dit moment wordt de site van Ton Nennie niet verder bijgehouden.

 

Bijzonderheden: De boeken zijn Nederlandstalig en de schat ligt in Nederland begraven. Een aardige manier om met schatgraven te beginnen dus!

 

Boeken:

In februari 1997, ruim 3 jaar na het uitkomen van het boek (december 1993) is de schat gevonden. Ik ben zelf ook een tijd bezig geweest met het oplossen van puzzels en dacht dat ik een heel eind was. Ik ben zelfs een hele dag met de auto door Drenthe gereden op zoek naar aanwijzingen. Met een beetje passen en meten pasten deze in de reeds door mij gevonden aanwijzingen, maar toch zat er geen schot in. Het was dus ook geen verrassing dat de schat heel ergens anders lag. Meer informatie over dit speciale boek vind je op: http://home.hccnet.nl/a.j.nennie/jlegir/verhaal.html

Het avontuur start in de nacht van 2 op 3 juli 1810. Koning Lodewijk stuurt er drie koeriers op uit om belangrijke documenten en goud naar drie vrienden te brengen. Maar de koerier met de schat komt niet op de plaats van bestemming aan. Onderweg heeft hij het goud verborgen vanwege een heftige achtervolging. Dus ontstaat de grote vraag: 'Waar ligt die grote schat van gouden dukaten verstopt?'.

De streefdatum voor het nieuwe boek was 12 oktober 2004, maar het boek is helaas nog niet uitgebracht. Voor meer nieuws verwijs ik je naar: http://www.goudkoerier.nl

 

Links:

 

Terug naar schatgravenoverzicht
Naar boven / Naar menu

 

 Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2006

Met dank aan Sandra voor het bijwerken van deze pagina