Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Nieuws > Archief

Titel (5K)

Nieuws Archief XIX

Deze pagina bevat nieuws over van alles wat met spellen spelen te maken heeft. Omdat het een archiefpagina betreft, wordt deze verder niet meer onderhouden. Het kan dus voorkomen dat bepaalde links naar andere websites of e-mailadressen niet meer bestaan.


Ron Huising is Nederlands Kampioen Diplomacy

Op 16 december is Ron Huising Nederlands Kampioen Diplomacy geworden. Het is voor de tweede keer dat hij deze titel bemachtigt. In het slagveld met Ronald Lokers (met Frankrijk) als grote klimmer, wist Ron met Italië Turkije in zijn macht te krijgen en Oostenrijk (gespeeld door René van Rooijen) in bedwang te houden.

Diplom

29.12.2007


3e update 2007 Monopoly Lexicon

Albert C. Veldhuis heeft weer een uitgebreide update van zijn Monopoly Lexicon online gezet. Zo is bijvoorbeeld het hoofdstuk België uitgebreid met maar liefst 24 spellen. Het verhaal over de Oostenrijkse edities is herschreven op basis van nieuwe informatie. En ook zijn er weer nieuwe Nederlandse edities van Winning Moves.

Monopoly Lexicon

29.12.2007


Spellen bij abonnement op Quest

Als je een abonnement op het tijdschrift Quest neemt, krijg je de spellen Reef Encounter en Siena cadeau.

Quest Magazine

29.12.2007


Prijsvraag bij Gamepack

Op de website van Gamepack kun je een spellenkalender winnen door enkele vragen over spellenrecensies te beantwoorden.

Gamepack

26.12.2007


Egelrace op JijBent.nl

Het spel Egelrace (in Nederland uitgegeven door University Games) is sinds kort te spelen op JijBent.nl. Het aantal spellen dat van een bordspel wordt omgezet naar een computerversie groeit op deze site gestaag. Je hoeft dus nooit om tegenstanders verlegen te zitten.

JijBent.nl

22.12.2007


Spelmagazijn minicity

Op de website MyMiniCity.com kun je een stad stichten. Telkens als een nieuwe bezoeker deze stad bekijkt, groeit het aantal inwoners. Het is leuk om te zien hoe dat zich ontwikkelt. Ook Spelmagazijn heeft een klein dorpje gesticht. Kijk maar eens hoe het er nu uit ziet.

Spelmagazijn minicity

22.12.2007


Bordspellen nieuwe gametrend

Volgens een artikel in de Telegraaf zijn digitale versies van bordspellen de nieuwe trend in de gamesindustrie. Zo kan Carcassonne op de spelcomputer gespeeld worden.

Artikel in Telegraaf

12.12.2007


True Colours bij Jumbo

In april 2008 komt True Colours bij Jumbo uit, de vernieuwde versie van Black Box. Ondanks eerdere berichten zal er geen DVD bij het spel zitten. Het spel komt in een blikken verpakking en de winkeladviesprijs ligt op € 19,99. Dat is een stuk lager dan de bedragen die voor een oud exemplaar van Black Box worden geboden. Helaas zit er maar één boxje bij, net als bij Kleur Bekennen, in plaats van de zes die bij Black Box zaten. Met dank aan Jumbo voor de twee afbeeldingen van het spel.

Jumbo

12.12.2007


Energiekwartet

Stichting Milieunet heeft een speciaal kwartet uitgegeven over energie. Dit kwartetspel is gericht op leerlingen van de basisschool. Hiermee leren kinderen spelenderwijs over onderwerpen als klimaatverandering, energie en energiebesparing. Het spel bestaat uit 32 kaarten verdeeld over 8 categorieën zoals sluipverbruik, isolatie en groene stroom.

Stichting Milieunet

03.12.2007


Spellen in Het Financieele Dagblad

Is Het Financieele Dagblad van zaterdag 24 november 2007 zit de eerste editie van een nieuwe wekelijkse bijlage "Geld". Daarin ook een artikel over geld- en aandelenspelletjes geschreven door André Vos. Aan bod komen Monopoly, Koehandel, Acquire, Puerto Rico, Unicon Pacific en Funkenschlag.

Het Financieele Dagblad

27.11.2007


Méllon stopt

Het gratis tijdschrift Méllon zal niet langer in papieren vorm verschijnen. Het zal voortbestaan als digitaal tijdschrift. Economische omstandigheden hebben de redactie er toe gedwongen. Ontzettend jammer dat dit tijdschrift moet verdwijnen.

Méllon Magazine

21.11.2007


Spellen in Quest

In het tijdschrift Quest van december 2007 worden de genomineerde spellen van de Nederlandse Spellenprijs getest. Niet alleen goed dat daar aandacht aan besteed wordt, maar de spellen zijn een stuk serieuzer bekeken dan sommige andere tijdschriften doen (zoals bijvoorbeeld Elsevier). Winnaar volgens de Quest is Taj Mahal op de voet gevolgd door Arkadia en Shogun. Factory Fun is het enige spel dat een onvoldoende krijgt, omdat het te veel op werk lijkt. Alle spellen zijn voorzien van een afbeelding en een korte omschrijving. (Opvallend: In negen dozen troffen ze slechts één dobbelsteen aan.)

Quest Magazine

21.11.2007


Spellen bij Orange

Ook de website van Orange besteed aandacht aan bordspellen. Tevens kun je er spellen winnen van PS-Games en QWG. Altijd de moeite waard!

Orange

21.11.2007


Spellen op televisie

Op 7 november 2007 bezocht RTL 4 In het Land de spellenuitgever Identity Games in verband met de verkiezing Speelgoed van het Jaar. Het item kun je op internet nog zien.

RTL 4 In het Land

14.11.2007


2e druk Bling Game voor Nibud

Ter ondersteuning van het project: “Leren omgaan met geld” van de provincie Utrecht heeft de Bas Kesting het ‘Bling Game’ ontwikkeld. Het bordspel laat spelenderwijs zien hoe de verleiding van schulden op de loer ligt en geeft handvatten om uit de schulden te komen. Het spel sluit zo goed aan bij de educatieve doelstelling van het Nibud dat deze heeft besloten de 2e druk van het Bling Game uit te gaan geven. In het spel proberen maximaal 4 spelers de valkuilen bij het omgaan met geld te omzeilen door te investeren in een opleiding of door ervaring op te doen tijdens een vakantiebaantje. Spelers ontvangen schuldkaarten als ze meer geld uitgeven dan ze hebben. Het maandsalaris en het spaarsaldo worden keurig bijgehouden in het huishoudboekje. De eerste speler die 9000 euro heeft gespaard, wint het spel. Het spel is vanaf 12 november leverbaar, maar kan nu al worden besteld bij Nibud.

Nibud
Spel-Maker

14.11.2007


Ravensburger spellen online

De spellen De Betoverde Doolhof en Can't Stop kun je online spelen. Beide spellen kun je tegen computertegenstanders spelen en tegen vrienden.

De Betoverde Doolhof
Can't Stop

14.11.2007


Winnaars Speelgoed van het Jaar bekend

Op 7 november 2007 zijn de winnaars van Speelgoed van het Jaar bekend gemaakt. Ruim 15.000 mensen hebben hun stem uitgebracht. In de twee hoogste categorieën heeft een spel gewonnen: Live Quiz (12 jaar en ouder) en Het Huis Anubis (8-12 jaar).

Speelgoed van het Jaar

08.11.2007


Nieuwe Spelkleden

Er zijn inmiddels weer 2 nieuwe spelkleden verkrijgbaar: Sudoku en Twister zijn toegevoegd. Altijd leuk als Sinterklaas- of Kerstcadeau.

Spelkleden

02.11.2007


Tips voor Wadi

Op zijn website heeft Martijn F tips geschreven voor het zelf ontwerpen van scenario's voor Wadi. Tevens heeft hij voor ervaren spelers twee varianten op zijn website gezet.

Tips voor Wadi

31.10.2007


Website van Michael Schacht

De website van Michael Schacht is het rondneuzen meer dan waard. Je kunt Ronald van Spelmagazijn er zelfs tegenkomen. In de werkkamer is nog iets verstopt. Om het te vinden heb je de Flash plugin nodig. Je kunt er een verrassing mee winnen, mits je het voor 4 november 2007 hebt gevonden.

Michael Schacht

31.10.2007


NK Rubik's Cube tijdens Spellenspektakel

Op zaterdag 24 november 2007 wordt het NK Rubik's Cube gehouden tijdens het Spellenspektakel.

Speedcubing

25.10.2007


Maxima heeft nieuwe fabriek van Jumbo geopend

Prinses Máxima heeft de nieuwe fabriek van Jumbo in Medemblik geopend. Ze heeft zelfs nog even aan de lopende band gezeten.

Jumbo artikel

25.10.2007


Rubik's kubus altijd in 26 stappen op te lossen

Onderzoekers van een universiteit in Boston hebben met de hulp van een supercomputer aangetoond dat een Rubik-kubus altijd in slechts zesentwintig stappen opgelost kan worden. Lees meer hierover op Tweakers. (Met dank aan Seb voor de tip.)

Tweakers

22.10.2007


Domein van Spelgroep Phoenix gekaapt

Bij een wijziging van provider is het domein van Spelgroep Phoenix (spelgroepphoenix.nl) gekaapt. Er wordt hard aan gewerkt om het terug te verkrijgen. Tot die tijd is de website via onderstaande link bereikbaar.

Spelgroep Phoenix

22.10.2007


De Vorsten van Florence wint Nederlandse Spellenprijs

QWG heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar de Nederlandse Spellenprijs gewonnen. Dit keer met De Vorsten van Florence. Een prachtig spel voor de liefhebber dat in het buitenland al diverse prijzen heeft gewonnen. Nu in een Nederlands jasje met nieuwe illustraties en twee nieuwe varianten.

Nederlandse Spellenprijs

15.10.2007


Nieuwe uitvoering van Skyline

Op 10 oktober 2007 komt de nieuwe uitvoering van Skyline (van The Game Master) beschikbaar. De doos is wat ruimer en voorzien van extra spelmateriaal en enkele vernieuwde spelregels. Bij de bouw van je eerste penthouse word je beloond met een Skyline etage en ook als je de eerste bent die zijn derde penthouse bouwt, ontvang je een Skyline etage. Het oppotten van geld is niet meer toegestaan en het is verplicht elke beurt ten minste één etage te bouwen.

The Game Master

02.10.2007


Tijdschrift Spel! weer op A4 formaat

Het tijdschrift Spel! van de Nederlandse spellenvereniging Ducosim is weer terug naar A4 formaat. Wellicht is het nu weer in staat om een groter publiek te trekken.

Spel!

22.09.2007


TZAAR, een nieuw spel in het project Gipf

Een grote verrassing: er komt een nieuw spel in het project Gipf. Oorspronkelijk zou het een serie van 6 spellen zijn, die in 2005 is voltooid met PÜNCT. Maar nu kondigt Smart aan dat er een nieuw spel in de serie komt: TZAAR. TZAAR komt in de plaats van TAMSK, dat door de zandlopers eigenlijk een buitenbeentje in de serie was. TAMSK zal als losstaand spel verder gaan en TZAAR neemt de plaats over in het project Gipf. Tijdens Spiel 2007 zal er een pre-release zijn van 1.000 gesigneerde exemplaren. Begin 2008 zal het spel officieel worden uitgegeven.

Smart
Project Gipf

20.09.2007


Nieuwe uitvoering van Meander

In 2001 kon je op de Ducosim spellenbeurs een grote versie van Meander spelen. Een spel met kogeltjes en stenen met geultjes. Daarna is het vrij stil geworden rond het spel. Inmiddels is het spel in een nieuwe uitvoering verkrijgbaar en het wordt gedistribueerd in Nederland door Boosterbox. Op de website Meander Online kun je een pc-versie downloaden, zodat je het spel kunt uitproberen.

Boosterbox.nl
Meander Online

19.09.2007


Stemmen voor de Nederlandse Spellenprijs

De hele maand september kun je stemmen voor de Nederlandse Spellenprijs. Op de website kun je op 1, 2 of 3 spellen uit de volgende lijst stemmen: Arkadia, De Kathedraal, De Vorsten van Florence, Factory Fun, Mr. Jack, Pompen of Verzuipen, Shogun, Taj Mahal en Thurn und Taxis. Onder de stemmers wordt een spellenpakket verloot.

Nederlandse Spellenprijs

19.09.2007


De Schatzoeker vernieuwd

De Nederlandse website De Schatzoeker is sinds 28 juli 2007 weer online. De SchatZoeker bestaat uit een aantal puzzels en opdrachten. Het is de bedoeling om de puzzels op te lossen met behulp van de middelen die internet ons verschaft. Tijdens deze 'zoek-tochten' naar het antwoord kom je langs allerlei wetenswaardigheden en bijzondere, soms mysterieuze onderwerpen.

De Schatzoeker

19.09.2007


The Stone puzzel opgelost

The Stone, een internet puzzel, is uiteindelijk opgelost. De laatste 6 puzzels zijn nu open voor alle puzzelaars.

The Stone
Oude The Stone pagina in Spelmagazijn

19.09.2007


Spellenveiling bij Spelgroep Phoenix

Zaterdag 15 september 2007 is er bij Spelgroep Phoenix tijdens de spellendag een spellenveiling. Er worden 51 spellen aangeboden. Op hun website is de complete lijst te zien. Er zitten een aantal prima spellen tussen, maar zo te zien geen verzamelaarsobjecten. Ik denk dat Die Händler von Genua het hoogste bedrag zal gaan opbrengen.

Spelgroep Phoenix

12.09.2007


Stemmen voor Speelgoed van het Jaar

Op de website van Speelgoed van het Jaar kun je inmiddels je stem uitbrengen op de genomineerde artikelen. Er zijn dit keer helaas niet zo veel spellen genomineerd.

Speelgoed van het Jaar

10.09.2007


Geert Lagrou overleden

Op 31 augustus 2007 is Geert Lagrou overleden als gevolg van een ongeval. Hij was een bekende spellenpersoonlijkheid in België, onder meer bekend als de oprichter van de spellenclub Spelen op Zolder en het spellentoernooi de Beker van West-Vlaanderen.

Spelen op Zolder

06.09.2007


Franz-Benno Delonge overleden

Deze week is Franz-Benno Delonge op 50-jarige leeftijd overleden. Hij was onder meer de auteur van de spellen Manilla, Hellas, TransAmerica, Dos Rios en Big City. Zijn laatste spel Container zal nog dit jaar verschijnen.

06.09.2007


Opheffingsuitverkoop Elf Fantasy Shop Den Haag

Op 29 september 2007 sluit Elf Fantasy Shop in Den Haag de deuren. Tot die tijd is er een opheffingsuitverkoop. Het kortingspercentage neemt toe naarmate de sluiting nadert en loopt op tot 75%.

Elf Fantasy Shop

03.09.2007


Stemmen voor de Nederlandse Spellenprijs

De hele maand september kun je stemmen voor de Nederlandse Spellenprijs. Op de website kun je op 1, 2 of 3 spellen uit de volgende lijst stemmen: Arkadia, De Kathedraal, De Vorsten van Florence, Factory Fun, Mr. Jack, Pompen of Verzuipen, Shogun, Taj Mahal en Thurn und Taxis. Onder de stemmers wordt een spellenpakket verloot.

Nederlandse Spellenprijs

03.09.2007


Ducosim spellenbeurs

Op zaterdag 1 september 2007 is de Ducosim spellenbeurs in Utrecht weer. Op deze beurs start de verkiezing van de Nederlandse Spellenprijs. Ook is er natuurlijk weer de Bring & Buy stand, waar leden hun spellen kunnen verkopen. Diverse uitgevers demonstreren hun spellen, zoals 999Games, PS Games, Hodin, Steve Jackson Games en The Game Master. Er zijn demonstraties van Khet en DragonDice. Diverse verenigingen houden demonstraties en participatiespellen. Er is een Warhammer toernooi en nog veel meer. Daarnaast zijn er natuurlijk diverse winkeliers: Fantasy Encounter, Eternal War, Freetime Warrior, Opstelten Speelgoed, The Realm of Fantasy, The Joker, De Rode Pion en Bookshop DAJA Mahjong.

De beurs is weer tegelijk met de Blokker Magazijn 3 daagse. Als je daar wat koopt kun je voor € 2,00 een parkeerkaart kopen in plaats van de gebruikelijke € 10,00. Altijd handig dus om daar even langs te gaan als je met de auto naar de beurs komt. Tevens is er ook weer de Boekenbeurs.

Ducosim

27.08.2007


Grote spellenverkoop

Door onvoorziene persoonlijke omstandigheden moet Johan Francois een groot deel van zijn spellenverzameling verkopen (zo'n 1500 spellen). Vanaf 27 (of 28) augustus 2007 kun je op zijn website de lijst vinden en een toelichting hoe je aan de spellen kunt komen. Op de lijst vind je veel goede en recente spellen terug, maar ook veelgezochte spellen als: Wallenstein, Full Metal Planete, Dungeon Quest (+ Heroes), Kohle Kies & Knete, Heroquest en Colditz.

Okido

25.08.2007


Spiel der Spiele

In Oostenrijk zijn de winnaar en de andere genomineerde spellen voor Spiel der Spiele bekend gemaakt. Winnaar is Extreme Activity van Piatnik.

Spiel der Spiele

22.08.2007


Oude Ambachten en Speelgoed museum

In Terschuur is een museum met Oude Ambachten en Speelgoed. Als volwassene mag je bijna overal aan zitten om het aan de kinderen te laten zien. Op dit moment is er ook een Scalextric expositie (racebanen) en een Lego expositie.

Oude Ambachten en Speelgoed Museum

19.08.2007


Splitpen en twee bierviltjes: kaartenhouder

Kleine kinderen hebben vaak moeite om veel speelkaarten vast te houden. Met twee bierviltjes en een splitpen kun je een handige houder voor ze maken. Op de foto toont Marit het gebruik ervan. (Met dank aan Saskia voor de foto.)

19.08.2007


Nominaties Nederlandse Spellenprijs

De nominaties van de Nederlandse Spellenprijs zijn bekend gemaakt. Een prachtige lijst met veel favorieten: Arkadia, De Kathedraal, De Vorsten van Florence, Factory Fun, Mr. Jack, Pompen of Verzuipen, Shogun, Taj Mahal en Thurn und Taxis. De hele maand september kunnen geïnteresseerden hun stem uitbrengen.

Nederlandse Spellenprijs

13.08.2007


Nieuwsbrief Spiele-aus-Timbuktu

Op de website van Spiele-aus-Timbuktu van Michael Schacht kun je je abonneren op een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief word je o.a. op de hoogte gehouden van de nieuwe downloads die hij op zijn website ter beschikking stelt. Kijk bijvoorbeeld eens bij zijn Zooloretto pagina, waar je diverse uitbreidingen voor het spel kunt downloaden.

Spiel-aus-Timbuktu

30.07.2007


GOLO Golf Dice

Ruim een jaar geleden stond dit Golf dobbelspel al eens in Spelmagazijn nieuws. Nu is het ook in Nederland te koop. Het spel bestaat uit 9 dobbelstenen, een dobbelbeker en een scoreblok met potlood. De 9 dobbelstenen stellen een 9-hole terrein voor. Elke dobbelsteenworp moet je 1 of meer dobbelstenen terzijde leggen. Je gaat net zo lang door totdat je alle 9 dobbelstenen terzijde hebt gelegd. De scores op deze dobbelstenen worden genoteerd op het scoreblok. Nu heb je 9 holes gedaan. Je kunt dit uiteraard uitbreiden tot 18 of meer holes. Met speciale symbolen op de verschillende dobbelstenen wordt aangegeven of het een eagle, birdie of par hole is geweest. Voor de echte spellenliefhebber stelt het spel niet veel voor. Voor de gelegenheidsspeler en golfliefhebber is het wellicht een leuk hebbedingetje. Het spelmateriaal is in ieder geval prima verzorgd. Op de website kun je het spel ook online spelen.

GOLO Golf Dice

30.07.2007


Mr. Jack uitbreiding

Voor het spel Mr. Jack volgt er dit najaar een nieuwe uitbreiding. In deze uitbreiding zitten 5 nieuwe personages. In het spel zullen altijd Sherlock Holmes en 3 standaardpersonages worden gebruikt (zodat de bordelementen zoals putdeksels, blokkades en lantaarns altijd verplaatst kunnen worden). Uit de overgebleven personages worden door de spelers 4 andere gekozen. Ook de beginopstelling van de personages staat niet meer vast. Ze worden nu door de spelers gezet op eenzelfde manier waarop deze personages tijdens het spel worden bestuurd. Het is nu dus mogelijk om personages vlakbij de uitgangen te zetten. Dit voegt dus extra mogelijkheden toe voor tactisch spel.

Hurrican Games

30.07.2007


Quest for the Princess

Op zijn website kondigt Thomas Jansen zijn nieuwe spel Quest for the Princess aan. Je kunt er al enkele afbeeldingen vinden van de kaarten. Quest for the Princess is een kaartspel voor 3 tot 5 spelers en duurt ongeveer een uur. Vijf ridders dingen naar de hand van een prinses. Deze prinses is ontvoerd door een draak. De helden sloven zich voor de familie uit om de prinses te redden. Wie zal uiteindelijk met haar trouwen?

Elven Ear Games

30.07.2007


Bratz

In oktober 2006 zijn de junior verslaggevers van Spelmagazijn (Shannon en Serena) naar première WinX Club on Tour geweest. In Spelmagazijn heb je daar een verslag van kunnen lezen. In augustus 2007 gaan ze naar de première van de Bratz film. Een klein uitstapje buiten de spellenwereld, maar de moeite van het vermelden waard. Ook daar zal een fotoverslagje van worden geplaatst. De Bratz zijn 4 meiden met een passion for fashion, zijn te zien in een tv serie, in hun eigen tijdschrift en komen in augustus tot leven in de bioscoop. 

Bratz

29.07.2007


Spellenprijzen

Het is weer de tijd van de spellenprijzen. Onlangs is Spiel des Jahres gekozen. Binnenkort worden de nominaties van Speelgoed van het Jaar en de Nederlandse Spellenprijs bekend gemaakt. Op 31 juli 2007 eindigt de periode waarin je kunt stemmen voor de Deutscher Spielepreis. Binnenkort dus meer.

Spellenprijzen

29.07.2007


Jumbo verkocht

De oer-Hollandse spelletjesmaker Jumbo komt in andere handen. Een Rotterdamse investeringsmaatschappij neemt het bedrijf over. De bedoeling is om Jumbo Zuid-Europa te laten veroveren.

Bericht in het nieuws

21.07.2007


Nieuws van QWG

Yspahan (deel 2 uit de Master Print Editie) wordt verwacht in augustus. Door een fout bij Ystari is er geen Nederlandse uitgave van Caylus Magna Carta geproduceerd. Deze is nu voor onbepaalde tijd vertraagd. El Capitan is een volledig veranderde remake van het bordspel Tycoon en zal deel 3 zijn in de Master Print Editie. Je herkent het spel niet meer terug door de artwork van Mike Doyle. Net als De Vorsten van Florence heeft ook El Capitan direct uitbreidingen op het spel. Nog in 2007 verschijnt deel 4 van de Master Print Edities, het compleet nieuwe bordspel Demetra van Richard Breese. Demetra is gebaseerd op Breese’s Key-serie: in Nederland waren de spellen Keythedral (PS Games) en Morgenland (999 Games) ook op deze serie gebaseerd. Medici vs. Strozzi is geannuleerd.

Quined
White Goblin Games

03.07.2007


DomDipCup IV heeft Duitse winnaar

Het aantal deelnemers van 70 van de 3e editie werd bij lange na niet gehaald. Slechts 18 spelers streden dit keer om de titel. Spelers uit Frankrijk, Duitsland, België en Nederland gingen voor de winst. De winnaar was de Duitse speler Stefan Unger.

Uitslag DomDipCup IV

03.07.2007


La Isla Boonita en Saboteur bij 999Games

Het heeft even geduurd, maar 999Games komt nu toch met de "zeevaardersuitbreiding" voor Boonanza: La Isla Boonita.

Saboteur is een kaartspel voor 3 tot 10 spelers, waarbij dwergen op zoek gaan naar een schat. De kaarten bouwen langzaam een gangenstelsel, maar sommige dwergen werken tegen, dat zijn de saboteurs. Alleen weet je pas aan het eind van de ronde, wie de saboteur was.

999Games

03.07.2007


NK Bordspellen gewonnen door Ik Speel Met Groen

Het NK Bordspellen werd niet gehouden tijdens de Ducosim beurs, maar enkele weken later. Doordat het nogal kort dag was bij de inschrijving, hebben veel teams het af laten weten. Slechts vijf teams kwamen naar Veldhoven. Binnenkort volgt de complete uitslag. Op de website van Roll the Dice kun je de nodige foto's zien en een verslag lezen.

Verslag bij Roll the Dice
Foto's bij Roll the Dice

03.07.2007


Nieuw spel van Corné van Moorsel op Mastermoves

Het nieuwste spel op Mastermoves heet Beasty Beach. Dit is gebaseerd op een prototype dat Corné alweer enige tijd heeft liggen. In Beasty Beach ben je een zeemeeuw op zoek naar voedsel op het strand. Bewegen kost je energie. Uiteraard moet je rekening houden met eb en vloed en op tijd weer naar je nest terugkeren.

Mastermoves

03.07.2007


Naar boven / Naar menu

Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2008