Spelmagazijn > Nederlands > Info

Titel (5K) Informatie

 

Info

Deze website is gemaakt uit enthousiasme voor mijn spellenhobby. Alle meningen op deze pagina's zijn mijn eigen oordeel, tenzij anders staat vermeld. Alle vermelde links zijn ter informatie. Ik heb geen bemoeienis met de pagina's waar zij naar verwijzen en ik kan dus ook geen verantwoording voor de inhoud op me nemen.

Het copyright van de namen en plaatjes op mijn pagina's behoort toe aan de rechtmatige eigenaren. Als er een naam, een plaatje of informatie op deze pagina's wordt getoond, die hier niet thuishoort, laat het me dan weten, zodat ik het kan verwijderen.

Als je informatie van mijn pagina's wilt gebruiken, dan stel ik een berichtje en bronvermelding zeer op prijs. Ik probeer de informatie op deze pagina's zo actueel mogelijk te houden, maar ik kan niet garanderen dat dat altijd lukt. Als ik nieuwe informatie heb, zal ik die zo snel mogelijk proberen te plaatsen, zo mogelijk binnen enkele dagen. Beschrijvingen van spellen kunnen echter langer op zich laten wachten. Veel plezier en als je vragen of complimenten hebt, dan zijn ze welkom.

Naar boven / Naar menu

Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2004