Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Foto's en verslagen > 06-08-2005

Titel (5K) Fotoalbum

Rutger en Esther vierden hun verjaardag met een spellendag en een barbecue. Hieronder enkele foto's van deze dag. Klik op de kleine foto's voor een vergroting.

 

Sandra en Mandy bij Foodie. Mandy (het nichtje van Rutger) leerde weer vele spelletjes, waaronder Heck Meck, Geschenkt, Foodie en Cityscape. Heck Meck werd gewonnen door Rutger, terwijl hij bij Geschenkt helemaal de mist in ging en laatste werd. Enrico wist Geschenkt een keer te winnen en Seb en Bianca H ook. Foodie werd ook door Enrico en Bianca H gewonnen. Cityscape bleef telkens erg spannend. Dit spel werd gewonnen door Sandra, Ronald I (2x), Sacha en Enrico.

 

Het was tijd voor de barbecue. In de tuin stonden heerlijke salades klaar en het nodige vlees werd klaargemaakt. Er was een zeil gespannen, omdat het aanvankelijk nogal slecht weer was, maar tijdens de barbecue was het gelukkig prima uit te houden in de tuin.

 

Met een bordje in de hand wachten totdat het vlees gaar is. En ondertussen lekker bijkletsen.

 

Het was tijd voor de pakjes. Esther is erg blij met Rush Hour en alle uitbreidingen.

 

Rutger is erg verrast met de legpuzzel van de Blauwbloezen.

 

Ook Hornochsen stond op het verlanglijstje.

 

De rest van de avond werden er ook weer veel spellen gespeeld, zoals Boomtown, Veel Soeps, De Bezeten Fles, That's Life en Puerto Rico. Frank liet zich gewillig alle spellen uitleggen en speelde er lustig op los. Puerto Rico was wellicht wat te hoog gegrepen voor hem. Gelukkig kreeg hij hulp van Enrico. Samen haalden ze de winst binnen met 43 punten. Ronald I werd tweede met 41 punten, gevolgd door Willem (35), Henk-Jan (34) en Ronald II (29).

Naar foto's en verslagen
Naar boven / Naar menu

Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2005