Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Evenementen > Ducosim Spellenbeurs > Ducosim Spellenbeurzen 2005

Titel (5K)Evenement

Datum: verschillende spellenbeurzen in 2005
Locatie: Beursgebouw Utrecht - Congreszaal Irene

Ducosim Spellenbeurzen 2005

17 december 2005

Een verslag met foto's staat elders in Spelmagazijn. Verslag.


3 september 2005

Spelgroep Phoenix demonstreerde de twee nieuwe Alea spellen (Louis XIV en Palazzo) en bij de jury van de Nederlandse spellenprijs kon je kennis maken met de genomineerde spellen en je kon er natuurlijk van gedachten over wisselen met de juryleden, PS-Games demonstreerde de spellen Heersers der Woestijn en Foute Vrienden Vette Feesten, 999 Games was uiteraard ook aanwezig en University Games had de twee kaartspellen Veel Soeps! en De Bezeten Fles meegenomen. Uiteraard was er weer een Munchkin demonstratie van de The Men in Black. Er was een spel-o-theek en een bring-and-buy stand. Dit keer was er ook een spelleninzamelingsactie voor Bolivia. In de Vendetta stand toonde ontwerper Thomas Jansen twee nieuwe prototypes: Quest for the Princess en Tavern. In deze laatste runnen twee spelers ieder een taveerne in fantasy setting. Ook The Game Master kwam naar Ducosim. Nog niet met het nieuwe spel Skyline of the World, maar nog wel met De Ontembare Stad. Spelgroep Phoenix demonstreerde naast de Alea spellen ook twee blokkenspellen van Columbia Games: Hammer of the Scots en het nieuwe Crusader Rex.

Een fotoverslag van de beurs staat elders in Spelmagazijn. Foto's van Ronald I. Foto's van Sandra.


21 mei 2005

Ducosim Lentespellenbeurs met het NK Bordspellen. Tevens is er een Stratego toernooi. Je kunt je oude spellen kwijt via de Bring & Buy stand. Een fotoverslag van de beurs en een fotoverslag van het NK Bordspellen staat elders in Spelmagazijn.


 

19 februari 2005

Ducosim Winterspellenbeurs. Uiteraard wordt deze gedomineerd door de bordspellenveiling. Er staan 215 kavels klaar, waaronder weer enkele toppertjes (Fortress America, McMulti en Civilization (Avalon Hill)). Hodin komt met demo's van Ticket to ride, Piratenbaai, Het Mysterie van de Abdij, Memoir '44, Blokus en het nieuwe spel Dungeon Twister. Phoenix demonstreert het nieuwe Ravensburger spel Australia. Symbiose Games komt met diverse prototypes van nieuwe spellen. Spellenwinkel The Joker komt met een groot assortiment tweedehands spellen. Ad Jongeling van HomeGame staat er ook weer met enkele prototypes, waaronder Big5Safari. PS Games komt Doom, Keythedral en Spel der Tronen demonstreren en Pirates of the Spanish Main wordt door Spelkelder gedemonstreerd. De Men in Black van Steve Jackson Games komen met Super Munchkin, Duivelsei heeft Twilight Imperium 3 beschikbaar en een prototype van Scramble for Africa. Het Nederlandstalige rollenspel “Drakes and Dragons” kan worden uitgeprobeerd en de Nederlandse Go Bond is ook present. Eigenlijk te veel om op te noemen. Een verslag met foto's staat elders in Spelmagazijn.


 

Andere jaren van Ducosim Spellenbeurzen in Spelmagazijn:

Naar overzicht van Ducosim Spellenbeurs
Naar boven / Naar menu

 

 Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2005

Met dank aan Sandra voor het bijwerken van deze pagina