Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Evenementen > Ducosim Spellenbeurs > Ducosim Spellenbeurzen 2004

Titel (5K)Evenement

Datum: verschillende spellenbeurzen in 2004
Locatie: Beursgebouw Utrecht - Congreszaal Irene

Ducosim Spellenbeurzen 2004

20 november 2004

Ducosim Herfstspellenbeurs. Phoenix demonstreerde het prototype van het nieuwe Alea spel Louis XIV. PS Games was aanwezig met het hele assortiment nieuwe spellen. Ad Jongeling had weer twee prototypes. Er was ook weer een Bring & Buy stand, waar je tweedehandsspellen kunt laten verkopen. De beurs begon niet zo druk, waarschijnlijk door de andere drukte van de Verzamelaarsbeurs en de Margriet Winter Fair. Later werd het gelukkig drukker op de beurs. The Game Master zou met 8 tafels aanwezig zijn, maar dat werden er maar 4. Ze stonden niet op een echt handige plek, waardoor het een stuk rustiger was. 999Games kwam helemaal niet opdagen, zodat Bianca H die daar zou demonstreren, zelf maar 3 spellen regelde en alsnog 3 tafels onder haar hoede nam. Zie een verslag en een fotoalbum elders in Spelmagazijn.


4 september 2004

De beurs stond in het teken van de Nederlandse Spellenprijs. Zie een verslag en een fotoalbum elders in Spelmagazijn.


29 mei 2004

Een van de evenementen tijdens de beurs was het NK Bordspellen. Zie een verslag en een fotoalbum elders in Spelmagazijn.


7 februari 2004

De beurs werd gedomineerd door de bordspellenveiling. Veel nieuwe spellen van Ravensburger. Zie een verslag en een fotoalbum elders in Spelmagazijn.


 

Andere jaren van Ducosim Spellenbeurzen in Spelmagazijn:

Naar overzicht van Ducosim Spellenbeurs
Naar boven / Naar menu

 

 Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2004

Met dank aan Sandra voor het bijwerken van deze pagina