Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Clubs > Spelgroep Phoenix

Titel (5K)Club

Naam: Spelgroep Phoenix
 

Adres: Leiden
 

Telefoon: 
 

E-mail: spelgroep.phoenix@freeler.nl
 

Website: http://www.spelgroepphoenix.nl/

Spelgroep Phoenix

Omschrijving: In Leiden is een grote spelersclub actief. Oorspronkelijk begonnen als studentenverenging, uiteindelijk ouder en wijzer geworden en voor zichzelf begonnen: de spelgroep Phoenix. Tijdens het eerste jaar zijn de spellenverslagen in Spelmagazijn verschenen. Intussen worden de sessieverslagen op hun eigen interactieve website bijgehouden, maar ook waarderingen van spellen, nieuws en andere interessante zaken staan erop.

 

Introductie: De Stichting Spelgroep Phoenix is opgericht op 22 mei 2004 in het Denksportcentrum te Leiden. Op basis van de doelstelling promoot de Stichting spellen in zijn algemeenheid en draagt bij aan het ontwikkelen en verspreiden van kennis en vaardigheden ten aanzien van spellen. Hiertoe legt zij contact met derden op het gebied van spellen om onderling informatie, kennis en vaardigheden over spellen uit te wisselen via bestaande en in te stellen kanalen. Ook maakt zij afspraken met derden ter verkrijging van spelmateriaal, stelt zij zich ter beschikking voor promotieactiviteiten ten aanzien van spellen, organiseert zij spelbijeenkomsten op basis van open participatie en ondersteunt zij activiteiten van derden op het gebied van spellen.

 

 

Armand tekent de documenten onder toeziend oog van de notaris

 

Opmerking: Er wordt elke woensdagavond vanaf 19.00u gespeeld in Buurthuis Het Spoortje, Bernhardkade 40, 2316 RX Leiden.
 


Bijzonderheden: Hieronder vind je de verslagen van spelgroep Phoenix uit Leiden uit het eerste jaar. Vanaf 2005 kun je de (interactieve) verslagen op de website van Spelgroep Phoenix zelf vinden.

 

Terug naar cluboverzicht

Naar boven / Naar menu

 

 

Spelmagazijn by Ronald Hoekstra - 2006