Je wordt automatisch doorgeschakeld naar de pagina op de nieuwe website Spelmagazijn.com. Mocht dat niet het geval zijn, klik dan op de onderstaande link.

Ga naar Spelmagazijn.com

Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Spelers > Leonie

Titel (5K) Spelers Informatie

Introductie

Mijn naam is Leonie. Ik ben geboren op 6 februari 1977. Vroeger werden er bij mijn ouders thuis vaak spelletjes gespeeld zoals klaverjassen, klaverjassen en klaverjassen. (Mijn vader houdt erg van dit spelletje.) Toen ik verkering kreeg met Sebastiaan (29 april 1997) veranderde dit “een beetje”. In Groningen leerde hij De Kolonisten van Catan, toen nog alleen in het Duits verkrijgbaar. Andere spelletjes volgden snel. Maar pas na onze wereldreis ging het echt mis, we ontmoetten Jeroen, Monique en Ronald I. We maakten een uitstapje naar Essen. Nu staat ons dressoir vol en we hebben maar een extra kast gekocht. Op 22 oktober 2004 ben ik mama geworden van Eline.

Favoriete spellen

Vooral de diversiteit vind ik erg leuk. Spellen waarin je een beetje moet plannen, maar ook gezellige groepsspellen speel ik graag.

Huidige favorieten

Lastig dat zijn er best wat. Dit zijn er een paar: De Veilingmeesters van Amsterdam, RoboRally, Morgenland, Piratenbucht, Dschunke, Müll+Money, Puerto Rico en Logistico. Grappige kaart spelletjes zoals Foodie, Mamma Mia, Cafe International, Too many cooks, Crazy Derby en Take 5. Van de nieuwere spellen vind ik Maharadja en Ticket to Ride erg leuk.

Minst favoriete

Spellen die heel lang duren, maar vooral waarbij het heel lang duurt voordat je zelf weer iets mag doen vind ik vreselijk. Kennisspellen ben ik zelf erg slecht in, maar als het met een groep gespeeld wordt kan het best gezellig zijn. Titels van spellen waarbij je mij geen plezier doet zijn Eufraat & Tigris, Munchkin, maar ook De Kolonisten van Catan, omdat ik dat erg vaak gespeeld heb.

Beste herinnering

Aan de moordspellen die we gespeeld hebben met oud en nieuw de afgelopen paar jaar heb ik erg leuke herinneringen.

Opmerkingen

Ik sta volledig achter de opmerking van Monique.

Spelbeschrijvingen in Spelmagazijn

Geen.

Terug naar spelers overzicht
Naar boven / Naar menu

Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2005