Je wordt automatisch doorgeschakeld naar de pagina op de nieuwe website Spelmagazijn.com. Mocht dat niet het geval zijn, klik dan op de onderstaande link.

Ga naar Spelmagazijn.com

Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Spelers > Seb

Titel (5K) Spelers Informatie

Introductie

De meeste vrienden noemen mij Seb. Al vrij jong speelde ik al spelletjes zoals: Ganzenbord, Mens erger je niet, Twister (nog steeds leuk), Stratego, Onderuit, Vier op een Rij, Wie is het, Monopoly, Schaken, Dammen, Zeeslag. Op de lagere school organiseerden we dan ook ieder jaar een bordspellendag. Op de middelbare school werd dit al vrij snel verdrongen door spelen van spelletjes op de computer. Mijn favoriete computer spel is Battle Isle. Maar Utopia was ook erg verslavend. Tijdens een opdracht voor mijn werk in Groningen ben ik (weer) verslingerd geraakt aan het spelen van bord en kaart spelletjes bij de spellenvereniging Rabenhout.

Favoriete spellen

Een tijd lang is De Kolonisten van Catan met de uitbreiding Steden & Ridders mijn favoriete spel geweest. Wat nu mijn favoriete spel is, weet ik eigenlijk niet. Roads & Boats misschien. Iets minder lang is Eufraat & Tigris. Of Puerto Rico. Luchtige (kaart) spelletjes gaan er ook wel altijd in zoals: Carcassonne, Koehandel, Mamma Mia, Foodie.

Huidige favorieten

Op dit moment speel ik graag Sint Peterburg, Goa, Puerto Rico.

Minst favoriete

In ieder geval Munchkin. Triviant (iets te vaak gespeeld bij de familie). Een spel waar ik niet zo goed in ben is Robo Rally, maar voor een goede rum ben ik wel over te halen. Vreemd genoeg speel ik het dan ook beter.

Beste herinnering

Ik heb de beste herinneringen aan het spelen bij spellenvereniging Rabenhaupt in de Walrus, een ruimte met voorin een lange bar en achterin tafels met een podium. Hier heb ik met heel veel plezier De Kolonisten van Catan gespeeld en uiteraard ook andere spelletjes.

Opmerkingen

Meestal ben ik wel wakker te maken voor een spelletje. Naast spelen van spelletjes duik ik ook graag met Leonie het liefst in tropisch water, maar ook in Zeeland. Ook skiŽn vind ik heel leuk. Dit gaan we binnenkort combineren met het spelen van spelletjes: Snowgame 2005. Mocht je nog meer wil weten, zoals over ons dochtertje Eline dan kun je kijken op onze site.

Spelbeschrijvingen in Spelmagazijn

Geen.

Terug naar spelers overzicht
Naar boven / Naar menu

Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2005