Je wordt automatisch doorgeschakeld naar de pagina op de nieuwe website Spelmagazijn.com. Mocht dat niet het geval zijn, klik dan op de onderstaande link.

Ga naar Spelmagazijn.com

Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Evenementen > Het Spellenspektakel

Titel (5K) Evenement

Naam: Het Spellenspektakel
 

Datum: 14 tot en met 15 november 2009
 

Locatie: IJsselhallen, Zwolle
 

E-mail: info@spellenspektakel.nl


Website: www.spellenspektakel.nl

Het Spellenspektakel

Omschrijving: Vroeger organiseerde 999Games in Eindhoven het Spellenspektakel. Het ene jaar lukte dat beter dan het andere jaar. In 1999 is echter een flinke sprong voorwaarts gemaakt. De beurs was beter in balans en het was een genot om er te vertoeven. In 2000 wordt de beurs voor het eerst in november gehouden in plaats van april. Het is de grootste spellenbeurs in Nederland met veel aandacht voor het spelen zelf. De beurs duurt 2 dagen (maar het heeft een tijd lang 3 dagen geduurd). Er waren eerdere plannen om de beurs naar Utrecht of Amsterdam te verplaatsen, maar de locatie bleef gewoon Eindhoven. Het beursgebouw ligt trouwens vlak bij het Centraal Station van Eindhoven. Sinds 2003 ligt de organisatie in handen van Het Spellenspektakel zelf. Tegenwoordig is deze organisatie overgenomen door Libéma en wordt het Spellenspektakel gehouden in Zwolle.

Het is voornamelijk de bedoeling dat je op de beurs lekker komt spelen. Door diverse uitgevers, winkeliers en spellenclubs worden spellenterrassen bemand met spelleiders, die je de nieuwste spellen kunnen uitleggen. Je kunt meteen aanschuiven. Daarnaast kun je natuurlijk overal de nieuwste spellen vinden en kopen, maar ook zijn er tweedehands spellen te koop. Verder zijn er ook vele toernooien waar je aan mee kunt doen.

Gezellig spelen in een sfeervolle omgeving onder deskundige begeleiding (Spellenspektakel 2001)

Bijzonderheden: Spelmagazijn komt al vele jaren op bezoek bij Het Spellenspektakel. En natuurlijk worden er dan foto's en (korte) verslagen van de gebeurtenissen gemaakt.

Links

Terug naar evenementenoverzicht

Naar boven / Naar menu

 

 Spelmagazijn by Ronald Hoekstra - 2009

Met dank aan Sandra voor het bijwerken van deze pagina